• Schimbă valuta

Căutare avansată
Căutare avansată

20.000 € to 750.000 €

am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării tale

Poltica de confidentialitate

Acord de marketing direct

Derulăm periodic campanii promoționale pentru clienții noștri și ne dorim să fii informat legat de acestea, motiv pentru care este nevoie de acordul tău explicit în acest sens. Îți  mulțumim!

Sunt de acord în mod expres și neechivoc ca AGA Imobiliare să prelucreze datele cu caracter personal în scop de marketing direct, adică pentru a te ține la curent cu produsele sau serviciile noastre sau ale partenerilor noștri, inclusiv prin mijloace automate, prin creare de profiluri sau prin comunicarea datelor către prestatorii de servicii cu care societatea a încheiat contracte de colaborare.

În scop de marketing direct, AGA Imobiliare poate prelucra următoarele tipuri de date personale, însă fără să utilizeze concomitent întregul set de date: nume și prenume, adresă de domiciliu și corespondență, adrese de e-mail, numere de telefon, detalii referitoare la contractul de asigurare (ex. tip produs, durată contract, modalitate de plată) sau alte detalii personale precum ocupație, status marital sau detalii despre familie.

În cazul în care intervin actualizări ale datelor transmise, consimțământul rămâne în vigoare până la notificarea AGA Imobiliare în sens contrar din partea ta.

Cunosc drepturile acordate de Regulamentul privind protecția datelor la nivel european 679/2016, inclusiv dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție și faptul că poate să le exercite printr-o notificare, transmisă la sediul AGA Imobiliare.

Compară oferte